2017. október 1.


„Későre jár, a »normális« halandó lassan ágyba tér, amikor belekezdünk a beszélgetésbe. Az asztalon nyár végi gyümölcsök – sárgadinnye, alma, szőlő, őszibarack – és sajt, mellé »száraznak« egy adag pászka. A két bögrében forrázott mentalevél, mert Gábornak még haza kell majd vezetnie.” • Upor László kétrészes beszélgetése Presser Gáborral a Borsmenta gasztronómiai-utazós-beszélgetős portálon.
Presser Gábor

•  Borsmenta – Kíváncsian eszem
•  Borsmenta – A Szilvásgombóc jó csillagzata
Presser Gábor
Dalok
Színház
Hírek
Életrajz
Dalszövegek
Mindenki
Albumok
Film
Fotó
Videó
Etc.
Archívum
Koncertek
Presser Gábor hivatalos Facebook-oldala
Presser Gábor YouTube-csatornája

Lo©oVoX